Publicerad 2020-06-05

Välkommen till digital årsstämma!

Välkommen att som medlem deltaga på årets digitala stämma! Observera att endast medlemmar kan erbjudas deltagande detta år av tekniska skäl. Vi har Fredrick Federley som stämmoordförande och har bett honom att ge en inblick i aktuella frågor för oss, som diskuteras i EU-parlamentets numera digitala korridorer. Om Fredrick mot all förmodan skulle kallas till parlamentet på stämmodagen kommer ersättare att rycka in.

Anmäl dig till stämman genom att fylla i formuläret som du når via länken nedan. Om någon saknar handlingar och ska vara fullmäktige så hör av er till medlem@sverigesgrisforetagare.se, övriga medlemmar kan följa med i handlingarna på skärmen i mötet och följa stämmoförhandlingarna som åhörare som vanligt.

Välkomna med er anmälan senast den 10 juni, de medlemmar och fullmäktige som anmält sig kommer få information per mail med inbjudan till stämmomötet och vidare instruktion och en testsession inför stämman.

Styrelsen i Sveriges Grisföretagare och Värmlands Grisföretagare hälsar er varmt välkomna till Sunne och Värmland nästa år och hoppas att vi då har möjlighet till en mer normal stämma med trevligt sällskap av varandra.

Anmälan:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=0Q-nVJKYe06i6S_XK8UNCkAlkJtWcxNIghrXyN0yJl5UNVAwUkU5R0RIQzM3Q0dPTDZQNVVIQ0xDTC4u

Ta hand om er!

Vänligen Styrelsen i Sveriges Grisföretagare